Plata si Livrare

Conditii de plata :

Magazinul Angrotelli pune la dispozitie clientilor sai urmatoarele variante de plata a produselor comandate:

  • 1. Ramburs (Numerar la livrare) – vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul receptionarii coletului de la reprezentantul firmei de curierat.
  • 2. Plata online cu cardul - vei plati online cu cardul, in siguranta, toate platile fiind securizate, prin LibraPay. Nu se percepe comision bancar suplimentar.
  • 3. Transfer bancar (ordin de plata) – plata prin virament bancar in contul de pe factura. factura se va trimite clientului dupa confirmarea comenzii pe adresa de email a acestuia. procesarea si expediarea produselor se va face numai dupa confirmarea platii in contul societatii noastre.

Livrare:

Toate produsele comandate online pe magazinul online Angrotelli.ro sunt livrate exclusiv prin curierat rapid (NU livram produse prin intermediul Postei Romane).

Termenul de livrare este cuprins intre 24-48 ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre client.

Pentru Romania, Angrotelli.ro ofera transport gratuit la orice comanda.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul Angrotelli.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei (in peste 5500 de localitati din tara).

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente pe care le sufera produsul ajuns in posesia dumneavoastra. Daca produsul nu este primit in stare perfecta sau nu va corespunde masura pentru care ati optat, va rugam sa ne contactati pentru a returna articolul, angajandu-ne pentru a va trimite altul, in cea mai scurta perioada de timp fara costuri suplimentare!