Retur :

Returnarea si garantia produselor comandate pe Angrotelli.ro

Ordonanta Guvernului nr.130/2000 prevede urmatoarele: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Conditii de retur :

  • Ambalajul produselor ( baxuri,cutii ) sa nu fie deteriorate
  • Produsele sa nu prezinte semne de purtare, deteriorare, etc.
  • Returnarea produselor se face la adresa Str Teiul Doamnei, Nr 108, Bloc 15, Ap 70,Bucuresti,Romania. Returnarea coletului se face in termen de 10 zile lucratoare, timp in care ne puteti contacta prin email office@angrotelli.ro a ne semnala intentia dvs de a returna articolul cumparat din magazinul nostru. Mesajul din e-mail trebuie sa contina modalitate de compensare pe care o preferati pentru produsul pe care il veti returna. In cazul returului puteti opta pentru rambursarea banilor ( trebuie sa ne faceti cunoscute contul IBAN, numele bancii, numele si prenumele dumneavoastra, datele firmei, numarul facturii, codul produsului pe care il returnati – suma pe care o veti primi ramburs va fi transferata in maximum 30 de zile de la returnarea articolului cumparat) .In cazul in care doriti schimbarea produsului cu unul nou, avem rugamintea sa mentionati in email, pe langa datele de identificare ( date firma, nr. Factura, nume, prenume) si codul produsului pe care il doriti in schimbul celui trimis retur.

Nu primim retururi prin Posta Romana! Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru coletele primite ce au prezentat deteriorari vizibile.