Termeni si conditii:

Drepturi de autor

Angrotelli.ro ofera utilizatorului dreptul la informare, de efectuare comenzi online pe site-ul www.angrotelli.ro, dar nu ofera dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul, de a il reproduce, copia, vinde sau de a il folosi in alte scopuri comerciale.

Continutul site-ului www.angrotelli.ro ( imagini, elemente de grafica web, programe, texte, scripturisialte date ) este proprietatea Angrotelli si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor ( legea nr 8/1996 ) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricaror dintre elementele ce apartin site-ului Angrotelli.ro se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Inregistrarea ca utilizator pe Angrotelli.ro

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C MACOS ALFAMAR S.R.L, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este exclusiv livrarea comenzii dumneavoastra.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru livrarea comenzii dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va finaliza comanda. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru Str Teiul Doamnei, Nr 108, Bloc 15, Ap 70,Bucuresti,Romania sau pe adresa de email office@angrotelli.ro , adresata catre Management. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Angrotelli.ro respecta politica dumneavoastra de confidentialitate

Angrotelli se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Angrotelli.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a confirma si livra comenzile, si pentru a trimite informatii promotionale ale societatii.

Retur :

Returnarea si garantia produselor comandate pe Angrotelli.ro

Ordonanta Guvernului nr.130/2000 prevede urmatoarele: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Conditii de retur :

  • Ambalajul produselor ( baxuri,cutii ) sa nu fie deteriorate
  • Produsele sa nu prezinte semne de purtare, deteriorare, etc.
  • Returnarea produselor se face la adresa Str Teiul Doamnei, Nr 108, Bloc 15, Ap 70,Bucuresti,Romania. Returnarea coletului se face in termen de 10 zile lucratoare, timp in care ne puteti contacta prin email office@angrotelli.ro a ne semnala intentia dvs de a returna articolul cumparat din magazinul nostru. Mesajul din e-mail trebuie sa contina modalitate de compensare pe care o preferati pentru produsul pe care il veti returna. In cazul returului puteti opta pentru rambursarea banilor ( trebuie sa ne faceti cunoscute contul IBAN, numele bancii, numele si prenumele dumneavoastra, datele firmei, numarul facturii, codul produsului pe care il returnati – suma pe care o veti primi ramburs va fi transferata in maximum 30 de zile de la returnarea articolului cumparat) .In cazul in care doriti schimbarea produsului cu unul nou, avem rugamintea sa mentionati in email, pe langa datele de identificare ( date firma, nr. Factura, nume, prenume) si codul produsului pe care il doriti in schimbul celui trimis retur.

Nu primim retururi prin Posta Romana! Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru coletele primite ce au prezentat deteriorari vizibile.

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea defectuoasa sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Intre masuri pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale.

Nefiind producatori nu oferim garantie produselor mai mult decat cele 30 zile prevazute de Ordonanta Guvernului nr.130/2000 pentru retur.

Pentru a contacta Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor intrati pe urmatorul website: http://www.anpc.gov.ro/